新易宏 spanduk
spanduk-2

KELEBIHAN KOMPETITIF

produk utama

  • Plat Baja Karbon
  • Karbon Steel Coil
  • Pipa Baja ERW
  • tabung baja rectangular
  • H/I Beam
  • Baja Lambaran Tihang
  • Beusi sténless
  • Parancah
  • Pipa galvanis
  • Galvanized Steel Jalur
  • Pipa Corrugated Galvanized
  • Galvalume & ZAM Steel
  • PPGI/PPGL

tentang Kami

Ehong-300x162
Ehong2-300x162

Tianjin Ehong International Trade Co., Ltd.nyaéta parusahaan dagang asing baja kalawan leuwih ti 17 taun pangalaman ékspor.Produk baja kami datangtina produksi koperasipabrik badag, unggal angkatan produk anu inspected saméméh kiriman, kualitas dijamin;urang gaduh hijidagang asing pisan profésionaltim bisnis, profesionalisme produk tinggi, cutatan gancang, sampurna sanggeus-jualan jasa.

produk utama urang kaasuprupa-rupa pipa baja (RW/SSAW/LSAW/galvanized/ pasagi Rectangular Steel Tube/seamless / stainless steel), bajaprofil (urang tiasa nyadiakeun Standar Amérika, Standar Britania, Standar Australia H-beam), bar baja (sudut, baja datar, jsb), tumpukan lembar, bajapelat sareng gulungan ngadukung pesenan ageung (nu leuwih badag kuantitas urutan, harga leuwih nguntungkeun), strip baja, Parancah, kawat baja, bajapaku jeung sajabana.

Ehong ningali maju ka cooperating sareng anjeun, kami baris nyadiakeun Anjeun sareng layanan kualitas pangalusna sarta gawé bareng anjeun meunangbabarengan.

deui >>

naha milih urang

  • Pangalaman ékspor
    0 +

    Pangalaman ékspor

    Pausahaan internasional kami sareng 17 taun pangalaman ékspor.Salaku harga kalapa, kualitasna alus sarta layanan super, urang bakal mitra bisnis dipercaya Anjeun.
  • Kategori produk
    0 +

    Kategori produk

    Kami henteu ngan ukur ngekspor produk sorangan, ogé ngurus sagala jinis produk baja konstruksi, kalebet pipa bunder anu dilas, tabung pasagi & rectangular, pipa galvanis, parancah, baja sudut, baja balok, bar baja, kawat baja jsb.
  • Palanggan Transaksi
    0 +

    Palanggan Transaksi

    Ayeuna kami geus diékspor produk urang ka Éropa Kulon, Oséania, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Afrika, MID Wétan.
  • Volume Ékspor Taunan
    0 +

    Volume Ékspor Taunan

    Kami bakal nyayogikeun kualitas produk anu langkung saé sareng jasa anu unggul pikeun nyugemakeun palanggan urang.

panganyarnawartos & Aplikasi

nempo leuwih
  • warta

    Naon bedana stainless steel 304 sareng 201?

    Bedana Surface Aya bédana jelas antara dua ti beungeut cai.Comparatively diomongkeun, 201 bahan alatan unsur mangan, jadi bahan ieu tina stainless steel tube hiasan warna permukaan kusam, 304 bahan alatan henteuna unsur mangan, ...
    maca deui
  • warta

    Bubuka tihang lambar baja Larsen

    Naon Larsen lambar baja tumpukan?Dina 1902, insinyur Jérman ngaranna Larsen mimitina ngahasilkeun jenis tihang lambar baja jeung cross-section ngawangun U jeung konci dina duanana tungtung, nu hasil dilarapkeun dina rékayasa, sarta disebut "Larsen Sheet Pile" sanggeus ngaranna.Ayeuna...
    maca deui
  • warta

    sasmita dasar tina stainless steel

    Model stainless steel umum Model stainless steel umum dipaké lambang angka numerik, aya 200 runtuyan, 300 runtuyan, 400 runtuyan, aranjeunna Amérika Serikat of America urang ngagambarkeun, kayaning 201, 202, 302, 303, 304, 316, 410, 420, 430, jsb, jalur Cina ...
    maca deui
  • warta

    Ciri kinerja sarta wewengkon aplikasi tina Standar Australia I-balok

    Ciri kinerja Kakuatan sarta stiffness: ABS I-balok boga kakuatan alus teuing jeung stiffness, nu bisa tahan beban badag sarta nyadiakeun rojongan struktural stabil pikeun wangunan.Ieu ngamungkinkeun balok ABS I maénkeun peran anu penting dina ngawangun struktur, sapertos ...
    maca deui
  • warta

    Aplikasi tina baja corrugated pipe culvert dina rékayasa jalan raya

    pipa culvert baja corrugated, disebut oge pipa culvert, nyaéta pipa corrugated pikeun culverts diteundeun handapeun jalan tol jeung rél karéta.pipe logam corrugated adopts design standardized, produksi terpusat, siklus produksi pondok;pamasangan dina situs Téknik Sipil sareng P ...
    maca deui

urangProyék

nempo leuwih
  • Proyék

    H-beams EHONG dijual ka loba nagara di Filipina, Kanada, Guatemala

    Dina satengah munggaran taun ieu, panas digulung produk H-beam urang geus hasil dijual ka loba nagara di dunya pikeun minuhan kaperluan sagala rupa industri, nyadiakeun solusi produk serbaguna jeung ongkos-éféktif pikeun konsumén di sakuliah dunya.Kami tiasa nyayogikeun solusi anu disesuaikan sareng ...
    maca deui
  • Proyék

    Tinjauan kunjungan palanggan dina Méi 2024

    Dina Méi 2024, Ehong Steel Grup ngabagéakeun dua grup konsumén.Aranjeunna sumping ti Mesir sareng Koréa Kidul. Kunjungan dimimitian ku perkenalan anu detil rupa-rupa jinis pelat baja Karbon, tumpukan lambar sareng produk baja sanésna anu kami tawarkeun, nekenkeun kualitas luar biasa sareng daya tahan kami ...
    maca deui
  • Proyék

    gawé babarengan efisien sarta layanan lengkep pikeun konsumén anyar

    Lokasi Proyék: Viétnam Produk: Pipa baja Seamless Pamakéan: Pamakéan proyék Bahan: SS400 (20 #) Palanggan pesenan mangrupikeun proyék.Ngayakeun pipa seamless pikeun konstruksi rékayasa lokal di Vietnam, sakabéh konsumén urutan kudu tilu spésifikasi pipa baja seamless, ...
    maca deui
  • Proyék

    Parantosan Hot Rolled Plate Project jeung Palanggan Anyar di Ékuador

    Lokasi Proyék: Ékuador Produk: Lempeng Baja Karbon Anggo: Pamakéan Proyék Baja Kelas: Q355B Pesenan ieu mangrupikeun kerjasama anu munggaran, nyaéta nyayogikeun pesenan pelat baja pikeun kontraktor proyék Ékuador, palanggan parantos nganjang ka perusahaan dina ahir taun ka tukang, ngalangkungan jerona mantan...
    maca deui
  • Proyék

    Tinjauan kunjungan palanggan dina April 2024

    Dina pertengahan April 2024, Ehong Steel Group ngabagéakeun kunjungan para nasabah ti Koréa Kidul.Manajer Umum EHON sareng manajer bisnis anu sanés nampi sémah sareng masihan wilujeng sumping.Ngadatangan konsumén dilongok wewengkon kantor, kamar sampel, nu ngandung sampel ga ...
    maca deui
  • Proyék

    Ehong Sukses Ngembangkeun Palanggan Anyar Peru

    Lokasi Proyék: Peru Produk:304 Stainless Steel Tube sareng 304 Stainless Steel Plate Use: Project use Waktu kiriman: 2024.4.18 Waktu datangna:2024.6.2 The order customer is a new customer developed by EHONG in Peru 2023, the customer belonged to a perusahaan konstruksi sareng hoyong mésér ...
    maca deui
  • Proyék

    EHONG meunang palanggan anyar Bélarus

    Lokasi Proyék: Bélarus Produk: tabung galvanis Pamakéan: Jieun bagéan mesin Waktu pangiriman: 2024.4 Palanggan pesenan mangrupikeun palanggan énggal anu dikembangkeun ku EHONG dina bulan Désémber 2023, palanggan milik perusahaan manufaktur, bakal rutin mésér produk pipa baja.Urutan ngalibatkeun galvan ...
    maca deui
  • Proyék

    Tinjauan kunjungan palanggan dina Maret 2024

    Dina Maret 2024, perusahaan kami ngagaduhan kahormatan pikeun nampi dua grup palanggan anu berharga ti Bélgia sareng Selandia Baru.Salami kunjungan ieu, kami usaha pikeun ngawangun hubungan anu kuat sareng mitra internasional kami sareng masihan aranjeunna pandangan anu jero dina perusahaan kami.Salila kunjungan, kami masihan konsumén urang ...
    maca deui
  • Proyék

    Ehong kakuatan pikeun némbongkeun yén customer anyar dua pesenan padeukeut

    Lokasi Proyék: Kanada Produk: Tabung Baja Kuadrat, Palapis Bubuk Guardrail Pamakéan: Penempatan proyék Waktu pangiriman: 2024.4 Palanggan pesenan gampang makro dina Januari 2024 pikeun ngembangkeun palanggan énggal, ti 2020 manajer bisnis urang mimiti ngahubungi sareng ngayakeun Square Tabung...
    maca deui
  • Proyék

    Ehong meunang Turki konsumén anyar, sababaraha tanda petik meunang pesenan anyar

    Lokasi Proyék: Turki Produk: Galvanized Square Steel Tube Paké: Penjualan waktos Kadatangan: 2024.4.13 Jeung publisitas of Ehong dina taun panganyarna ogé reputasi alus di industri, katarik sababaraha konsumén anyar pikeun cooperate, customer urutan pikeun manggihan. urang ngaliwatan data bea cukai, ...
    maca deui
  • Proyék

    Kunjungan palanggan dina Januari 2024

    Dina awal taun 2024, E-Hon parantos ngabagéakeun palanggan énggal dina Januari.Di handap ieu daptar kunjungan palanggan luar negeri dina Januari 2024: Narima 3 grup konsumén asing Ngadatangan nagara klien: Bolivia, Nepal, India Salian ngadatangan perusahaan sareng fakta...
    maca deui
  • Proyék

    Ehong parantos suksés ngembangkeun palanggan énggal di Kanada

    Produk tina urus ieu mangrupa tube pasagi, Q235B tube pasagi loba dipaké salaku bahan rojongan struktural alatan kakuatan alus teuing jeung kateguhan.Dina struktur ageung sapertos gedong, sasak, munara, sareng sajabana, pipa baja ieu tiasa nyayogikeun dukungan padet sareng mastikeun stabilitas ...
    maca deui
Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun email anjeun sarta ngaran parusahaan ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 12 jam.
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami