新易宏 spanduk
spanduk-2

Kaluwihan KOMPETITIF

produk utama

  • Plat Baja Karbon
  • Kumparan Baja Karbon
  • Pipa Baja ERW
  • Tabung baja persegi panjang
  • H/I Beam
  • Tumpukan Lembaran Baja
  • Baja tahan karat
  • Perancah
  • Pipa galvanis
  • Strip Baja Galvanis
  • Pipa Galvanis Corrugated Kab
  • Galvalume & Baja ZAM
  • PPGI/PPGL

babagan awake dhewe

Ehong-300x162
Ehong2-300x162

Tianjin Ehong International Trade Co., Ltd.minangka perusahaan perdagangan manca baja kanthi pengalaman ekspor luwih saka 17 taun.produk baja kita tekasaka produksi koperasipabrik gedhe, saben kumpulan produk dipriksa sadurunge dikirim, kualitas dijamin;kita duweperdagangan manca profesional bangettim bisnis, profesionalisme produk dhuwur, kutipan cepet, sampurna sawise-sales layanan.

produk utama kita kalebumacem-macem pipa baja (RW/SSAW/LSAW/galvanis/ Square Rectangular Steel Tube/mulus/stainless steel), bajaprofil (kita bisa nyedhiyakake American Standard, British Standard, Australian Standard H-beam), batang baja (sudut, baja datar, lsp.), tumpukan lembaran, bajapiring lan gulungan ndhukung pesenan gedhe (sing luwih gedhe jumlah pesenan, sing luwih sarujuk rega), strip baja, scaffolding, kawat baja, bajakuku lan sapanunggalane.

Ehong looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kualitas layanan paling apik lan bisa karo sampeyan kanggo menangbebarengan.

liyane >>

kok milih kita

  • Pengalaman Ekspor
    0 +

    Pengalaman Ekspor

    Perusahaan internasional kita kanthi pengalaman ekspor 17 taun.Minangka rega sing kompetitif, kualitas apik lan layanan super, kita bakal dadi mitra bisnis sing bisa dipercaya.
  • Kategori produk
    0 +

    Kategori produk

    Kita ora mung ngekspor produk dhewe, uga menehi hasil karo kabeh jinis produk baja konstruksi, kalebu pipa bunder sing dilas, tabung persegi & persegi panjang, pipa galvanis, scaffoldings, baja sudut, baja balok, bar baja, kawat baja dll.
  • Pelanggan Transaksi
    0 +

    Pelanggan Transaksi

    Saiki kita wis ngekspor produk kita menyang Eropa Kulon, Oceania, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, MID Timur.
  • Volume Ekspor taunan
    0 +

    Volume Ekspor taunan

    Kita bakal nyedhiyani kualitas produk liyane pinunjul lan layanan unggul kanggo gawe marem customer kita.

paling anyarwarta & Aplikasi

ndeleng liyane
  • warta

    Apa prabédan antarane 304 lan 201 stainless steel?

    Prabédan lumahing Ana prabédan cetha antarane loro saka lumahing.Relatif ngandika, 201 materi amarga unsur mangan, supaya iki materi saka stainless steel dekoratif tabung lumahing werna surem, 304 materi amarga anané unsur mangan, ...
    maca liyane
  • warta

    Pambuka tumpukan baja Larsen

    Apa tumpukan baja Larsen?Ing taun 1902, insinyur Jerman sing jenenge Larsen pisanan ngasilake tumpukan lembaran baja kanthi potongan silang berbentuk U lan kunci ing ujung loro, sing kasil ditrapake ing teknik, lan diarani "Larsen Sheet Pile" miturut jenenge.Saiki...
    maca liyane
  • warta

    Kelas dhasar saka stainless steel

    Model baja tahan karat umum Model baja tahan karat sing umum digunakake Simbol angka, ana seri 200, seri 300, seri 400, yaiku perwakilan Amerika Serikat, kayata 201, 202, 302, 303, 304, 316, 410, 420, 430, lsp., dalan China...
    maca liyane
  • warta

    Karakteristik kinerja lan area aplikasi balok I Standar Australia

    Karakteristik kinerja Kekuwatan lan kaku: ABS I-balok duwe kekuatan banget lan kaku, kang bisa tahan kathah gedhe lan nyedhiyani support struktural stabil kanggo bangunan.Iki ngidini balok ABS I nduweni peran penting ing struktur bangunan, kayata ...
    maca liyane
  • warta

    Aplikasi gorong-gorong pipa baja ing teknik jalan raya

    pipa corrugated culvert baja, uga disebut pipa culvert, iku pipa corrugated kanggo culverts glethakaken ing dalan gedhe lan railroads.pipa logam corrugated nganggo desain standar, produksi terpusat, siklus produksi cendhak;Instalasi Teknik Sipil dan P...
    maca liyane

kitaProyek

ndeleng liyane
  • Proyek

    H-beams EHONG didol menyang akeh negara ing Filipina, Kanada, Guatemala

    Ing separo pisanan taun iki, produk H-beam sing digulung panas wis sukses didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri, nyedhiyakake solusi produk sing serba guna lan larang kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.Kita bisa menehi solusi khusus kanggo ...
    maca liyane
  • Proyek

    Review kunjungan pelanggan ing Mei 2024

    Ing Mei 2024, Ehong Steel Group nampani rong klompok pelanggan.Dheweke teka saka Mesir lan Korea Selatan. Kunjungan kasebut diwiwiti kanthi introduksi rinci babagan macem-macem jinis piring baja Karbon, tumpukan lembaran lan produk baja liyane sing ditawakake, nandheske kualitas lan daya tahan sing luar biasa ...
    maca liyane
  • Proyek

    Kerjasama sing efisien lan layanan rinci kanggo pelanggan anyar

    Lokasi Proyek: Vietnam Produk: Pipa baja mulus Gunakake: Panganggone proyek Bahan:SS400 (20#) Pelanggan pesenan kalebu proyek kasebut.Pengadaan pipa sing mulus kanggo konstruksi teknik lokal ing Vietnam, kabeh pelanggan pesenan butuh telung spesifikasi pipa baja sing mulus, ...
    maca liyane
  • Proyek

    Rampung Proyek Hot Rolled Plate karo Pelanggan Anyar ing Ekuador

    Lokasi Proyek: Ekuador Produk: Plat Baja Karbon Gunakake: Gunakake Proyek Baja Kelas: Q355B Pesenan iki minangka kerjasama pertama, yaiku nyuplai pesenan plat baja kanggo kontraktor proyek Ekuador, pelanggan wis ngunjungi perusahaan ing pungkasan taun kepungkur, liwat jerone mantan...
    maca liyane
  • Proyek

    Review kunjungan pelanggan ing April 2024

    Ing pertengahan April 2024, Ehong Steel Group nampi kunjungan pelanggan saka Korea Selatan.Manajer Umum EHON lan manajer bisnis liyane nampa tamu lan menehi sambutan sing paling apik.Pelanggan sing ngunjungi ngunjungi area kantor, ruang sampel, sing ngemot conto ga...
    maca liyane
  • Proyek

    Ehong Sukses Ngembangake Pelanggan Anyar Peru

    Lokasi Proyek: Peru Produk: 304 Stainless Steel Tube lan 304 Stainless Steel Plate Panganggone: Proyek nggunakake Wektu kiriman: 2024.4.18 Wektu tekan: 2024.6.2 Pelanggan pesenan minangka pelanggan anyar sing dikembangake dening EHONG ing Peru 2023, pelanggan dadi milik a perusahaan konstruksi lan pengin tuku ...
    maca liyane
  • Proyek

    EHONG menang pelanggan anyar Belarus

    Lokasi Proyek: Belarus Produk: tabung galvanis Gunakake: Nggawe bagean mesin Wektu kiriman: 2024.4 Pelanggan pesenan minangka pelanggan anyar sing dikembangake dening EHONG ing Desember 2023, pelanggan kasebut dadi perusahaan manufaktur, bakal tuku produk pipa baja kanthi rutin.Urutan kalebu galvan ...
    maca liyane
  • Proyek

    Review kunjungan pelanggan ing Maret 2024

    Ing Maret 2024, perusahaan kita duwe pakurmatan dadi tuan rumah rong klompok pelanggan sing dihargai saka Belgia lan Selandia Baru.Sajrone kunjungan iki, kita ngupayakake mbangun hubungan sing kuat karo mitra internasional lan menehi katrangan babagan perusahaan kita.Sajrone kunjungan kasebut, kita menehi pelanggan ...
    maca liyane
  • Proyek

    Ehong kekuatan kanggo nuduhake yen pelanggan anyar loro pesenan consecutive

    Lokasi Proyek: Kanada Produk: Tabung Baja Persegi, Guardrail Lapisan Bubuk Gunakake: Penempatan Proyek Wektu kiriman: 2024.4 Pelanggan pesenan gampang makro ing Januari 2024 kanggo ngembangake pelanggan anyar, wiwit taun 2020 manajer bisnis kita wiwit tetep sesambungan karo pengadaan Square Tabung...
    maca liyane
  • Proyek

    Ehong entuk pelanggan anyar Turki, sawetara kuotasi kanggo menang pesenan anyar

    Lokasi Proyek: Turki Produk:Galvanis Square Steel Tube Gunakake: Sales Wektu rawuh: 2024.4.13 Kanthi publisitas Ehong ing taun-taun pungkasan uga reputasi apik ing industri, narik sawetara pelanggan anyar kanggo kerjo bareng, supaya customer kanggo golek. kita liwat data bea cukai, ...
    maca liyane
  • Proyek

    Kunjungan pelanggan ing Januari 2024

    Ing wiwitan taun 2024, E-Hon wis nampa pelanggan anyar ing wulan Januari.Ing ngisor iki minangka dhaptar kunjungan pelanggan ing luar negeri ing Januari 2024: Nampa 3 klompok pelanggan asing Ngunjungi negara klien: Bolivia, Nepal, India Saliyane ngunjungi perusahaan lan facto...
    maca liyane
  • Proyek

    Ehong wis sukses ngembangake pelanggan anyar ing Kanada

    Prodhuk saka transaksi iki tabung kothak, Q235B tabung kothak digunakake digunakake minangka materi support struktural amarga kekuatan banget lan kateguhan.Ing struktur gedhe kayata bangunan, jembatan, menara, lan sapiturute, pipa baja iki bisa nyedhiyakake dhukungan sing padhet lan njamin stabilitas ...
    maca liyane
Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email lan jeneng perusahaan menyang kita lan kita bakal sesambungan sajrone 12 jam.
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita